skip to Main Content

Boox

Vitrine voor boeken

Ofwel de eerste display voor boeken en tijdschriften is er. Deze vitrine staat voor een splinternieuwe productgroep binnen de bestaande interieurproducten met een breed gamma displays speciaal voor boeken en magazines. Niet alleen bedoeld voor het interieur thuis, maar zeker ook voor met andere mogelijkheden zoals voor kantoren, winkels, musea, galeries, hotels, restaurants, fotografen en (interieur)architecten.
Door het revolutionaire onzichtbare systeem door middel van witte rubber ballen, kan de display ook gebruikt worden om andere platte objecten te etaleren, zoals bijvoorbeeld een vinyl LP, stoffen presentaties, tekeningen en fotoprints etc. etc.

Pedro Albuquerque

Eye-catching display system

Deze eyecatcher voor je interieur, gemaakt van dik en zeer helder acryl van hoge kwaliteit met open zijkanten, zorgt voor totaal nieuwe mogelijkheden op het gebied van boek of tijdschrift presentaties. Door meerdere Boox bij elkaar te plaatsen krijg je bovendien een persoonlijke “wall of fame” met je mooiste en dierbare boeken, foto’s of tijdschriften. Boox has balls!

Hoe werkt het?

  1. Plaats de inhoud in de vitrine 2 Duw en verdeel de ballen achter het object 3
  2. Hang de vitrine op of zet hem neer.
  3. Simpel en eenvoudig! Kijk naar de video waar we het toepassen en gebruik van de Boox laten zien.

Designer Pedro Albuquerque

Er is altijd wel een beeld, quote of tekst in een boek of tijdschrift, die ik graag wat langer op zou willen hangen als bron van inspiratie, enthousiasme of om uit te drukken wie ik ben of hoe ik me voel zegt de bedenker Pedro Albuquerque. Er was geen antwoord om de gedachte me te omringen met mijn favoriete afbeeldingen en boeken echt vorm te geven. Zo is de Boox geboren met dit ontwerp wat ik ervoor in gedachten had. Dus een echte behoefte die uiteindelijk wordt vormgegeven in deze unieke vitrine.

Think inside the Boox!

Met de combinatie van de transparante vitrine en de rubber ballen voor het vasthouden van het object, had ik zo de eerste display voor boeken en tijdschriften ontworpen.

Een gemakkelijk en snel te gebruiken , duurzaam ontwerp, een elementaire geometrische vorm, contrasterende materialen, helder acryl van de mooiste kwaliteit en witte rubber ballen geven het een unieke esthetische waarde, maar zorgen tegelijkertijd dat de inhoud toch de echte ster kan zijn.

Deze Boox is ook een bewijs van een ontwerp in een compleet denkproces waarbij product, merk en communicatie in perfecte symbiose zijn ontwikkeld.

Meer voorbeelden van toegepaste producten

Downloads

Boox brochure

Back To Top